Els Mossos confirmen que el cos trobat al Prat és de la dona desapareguda i assassinada

La veïna de Viladecans va ser vista per última vegada el 13 de març i el principal sospitós ja va entrar a la presó

Els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest matí que el cos que uns treballadors de la neteja van trobar aquest dimarts a la tarda en un descampat del Prat de Llobregat és de la dona desapareguda i assassinada a Cornellà a mitjans de març, Janet Jumillas. Els agents ja havien trobat indicis que es tractava d'ella: per les peces de roba, la constitució física o l'estat del cadàver, que es calcula que feia setmanes que era allà. L'autòpsia que es va fer aquest dimecres no va permetre identificar el cadàver per l'estat de descomposició del cos. Al final, a través de les empremtes dactilars, la policia científica ha confirmat que el cadàver és de Jumillas.

La dona, de 39 anys i veïna de Viladecans, va ser vista per última vegada el 13 de març, quan va anar a l'Agència Tributària de Cornellà a fer una gestió. Els Mossos van detenir dos homes pel crim fa dues setmanes: el principal sospitós, de 32 anys i veí de Cornellà, ja  va entrar a la presó per homicidi amb ocultació del cadàver, i l'altre, de 23 anys i veí del Prat, va quedar lliure amb mesures cautelars per encobriment.

Troben un cos al Prat que podria ser el de la dona desapareguda i assassinada a Cornellà

Concentració de suport

Més de 200 veïns de Viladecans van omplir aquest dimecres al vespre la plaça de la Vila del municipi en record de Jumillas. Els últims dos mesos la família ha organitzat aquesta concentració silenciosa ininterrompudament cada setmana per condemnar la desaparició i reclamar que es trobés la dona. L'Ajuntament de Viladecans ha decretat un dia de dol oficial per l'assassinat de Jumillas.

Més continguts de