SOCIETAT
Societat 03/10/2011

El moviment 15-M rebutja el procés "judicial i polític" contra els detinguts en els incidents del Parlament

Els 'indignats' convoquen una manifestació aquest dilluns a la tarda a la plaça de Catalunya

Acn
1 min

BarcelonaEl moviment 15-M ha convocat una manifestació de rebuig al que consideren un procés "judicial i polític" contra els indignats arran de la detenció de la vintena de persones identificades durant el setge al Parlament del 15 de juny. La marxa està convocada per aquest dilluns a les set de la tarda a la plaça de Catalunya.

Els indignats consideren que es tracta d'"una operació repressiva contra un moviment social massiu que està plantant cara a les polítiques de retallades", impulsada pel conseller d'Interior, Felip Puig, i el magistrat de l'Audiència Nacional Eloy Velasco, amb la col·laboració de la Fiscalia General de Catalunya.

Com a resposta al procés, el moviment 15-M ha enviat un manifest de rebuig, que signen els moviments de Casc Antic, Gràcia, Sants i Poblenou, Sant Andreu, Clot-Camp de l'Arpa, l'Àgora lliure de l'Escala, Ateneu art i cultura de l'Escala, l'Esquerra Independentista i la Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya.

En el text, expressen el seu "absolut suport" a totes les persones implicades en el procés i critiquen l'actitud del Govern dient que, al seu parer, en lloc de "parar atenció a l'estès malestar ciutadà davant la crisi i les retallades antisocials", "els poders fàctics responen amb la repressió i la criminalització de la dissidència".

stats