PROTESTES AL CARRER
Societat 24/07/2011

"No és la crisi, és el sistema": el crit dels 'indignats' en una altra manifestació

Columnes de gent arribades a peu des de tot l'Estat han recorregut el centre de Madrid. Els de Barcelona havien sortit el 25 de juny per fer el recorregut a peu fins a la Puerta del Sol

Acn
1 min
La manifestació dels 'indignats' a Madrid, el 24 de juliol / EFE

MadridMilers d''indignats' s'han manifestat aquest diumenge al vespre a Madrid al crit de 'No és la crisi, és el sistema' per denunciar el sistema capitalista, les retallades socials i reivindicar un canvi d'arrel seguint el moviment 15-M. La manifestació l'han format 'indignats' procedents de diversos punts de l'Estat espanyol que van arribar aquest dissabte a Madrid després d'un mes caminant. El 19 de juny van sortir cap a Madrid els manifestants de València i el 25 de juny ho van fer els de Barcelona.

La manifestació ha sortit d'Atocha a dos quarts de set de la tarda cap a la Puerta del Sol, on ha finalitzat. A més d'aquesta manifestació, aquests dies se celebren tota mena d'activitats, com concerts, actuacions, xerrades, assemblees i el I Fòrum Social del 15-M, que se celebrarà aquest dilluns.

Amb aquesta manifestació, els 'indignats' han volgut fer un acte de força i demostrar que el moviment 15-M és viu i que continua protestant contra la classe política i el sistema, i també contra les retallades de serveis socials que els governs fan utilitzant la crisi com a "excusa".

stats