Publicitat
Publicitat

PROTESTES AL CARRER

Milers de manifestants indignats arreu dels Països Catalans

València, amb uns 80.000 participants segons els organitzadors, ha estat on hi hagut la marxa més nombrosa, després de Barcelona. Tarragona ha reunit unes 10.000 persones, Girona unes 3.000 i Lleida, unes 2.000

Les marxes del moviment dels indignats s'han produït arreu dels Països Catalans. A València s'ha viscut la protesta més massiva, després de Barcelona. Unes 80.000 persones hi han participat, segons els convocants. En aquest cas, no hi ha cap altra xifra, perquè la policia no n'ha facilitat el seu càlcul, informa Salva Almenar. A Tarragona, han seguit la protesta entre 6.000 i 10.000 persones, segons si es té en compte la xifra de la Guàrdia Urbana o la dels organitzadors de la manifestació, informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

A Girona, uns 3.000 'indignats' s'han manifestat pels carrers de la ciutat cridant consignes contra la crisi i la classe política. La manifestació, que ha durat cap a tres hores, ha transcorregut sense incidents, com a la resta de ciutats. I, a Lleida, els manifestants han estat uns 2.000.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT