Societat 10/06/2012

Els 'indignats' es mobilitzen a Barcelona contra el rescat

Centenars de persones s'han concentrat en una cassolada a la plaça Catalunya i han iniciat després una manifestació cap a la plaça Sant Jaume

Ara
1 min
La protesta encara la Rambla de Barcelona

BarcelonaEls 'indignats' han fet sentir aquest vespre el seu descontent per la situació econòmica de l'Estat. Centenars de persones s'han concentrat al que ja és l'epicentre de la protesta del 15-M a Barcelona, la plaça Catalunya, per evidenciar el seu malestar pel rescat europeu de la banca espanyola amb una cassolada. I, després, s'han decidit a portar la protesta a d'altres punts del centre de la ciutat i han començat a avançar en manifestació i sense deixar de repicar tota mena d'estris cap a la Rambla. Volen arribar a la plaça de Sant Jaume.

La mobilització s'ha convocat, com és habitual en el moviment, a través de les xarxes socials. Han popularitzat el 'hashtag' #AcampadaRajoyDimisión. I, durant la concentració, han cridat consignes com ara: "No és un rescat, és un disbarat" i "No és una crisi, és una estafa". Mentre tallaven el trànsit a la Rambla, en direcció plaça de Sant Jaume, han entonat el ja clàssic "Que no ens representen".

stats