Protestes al carrer
Societat 23/06/2011

Els 'indignats' preparen la plaça Catalunya per a la revetlla

Tal i com ja es va fer el dia de la final de la Champions, els acampats han retirat tots els plàstics i material inflamable per garantir la seguretat a la plaça

Maria Ortega
1 min
Neteja a la plaça Catalunya

BARCELONATot i que els indignats que encara mantenen el campament a la plaça Catalunya són una minoria -l'assemblea ja fa dies que va decidir deixar-hi de dormir- no estan disposats a marxar-ne i volen fer compatible la seva activitat amb la revetlla de Sant Joan d'aquesta nit. Per això durant tota la tarda, s'han dedicat a retirar plàstics i tota mena de material que pugui ser inflamable. L'objectiu, com explicaven alguns membres de la comissió de comunicació de la plaça, és garantir-hi la seguretat i que qui ho vulgui hi pugui anar a celebrar la revetlla sense impediments. La idea era precintar les carpes no necessàries i treure'n, per exemple, les bombones de butà.

De cara a diumenge, hi ha convocada una assemblea vinculant, durant la qual s'ha d'abordar la nova estratègia per restar protagonisme a la plaça Catalunya, que consideren que "ha quedat petita" i donar més força a les assemblees de barris. La major part de la trentena de persones que encara hi fa nit, però, no semblen disposades a aixecar el seu campament a curt termini.

stats