Publicitat
Publicitat

Zapatero exigeix als 'indignats' que la protesta de demà sigui pacífica i democràtica

El president del govern espanyol titlla d'"inadmissible" intimidar i coaccionar les institucions democràtiques, que són garants de les llibertats col·lectives

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha exigit avui que la manifestació que demà ha convocat el moviment 15-M compleixi amb les regles de la democràcia i sigui del tot pacífica, com també desitgen els organitzadors.

Zapatero ha recordat que és "inadmissible" la intimidació i coacció a les institucions democràtiques que es va veure la setmana passada a les portes del Parlament.

Demà estan previstes manifestacions d''indignats' a ciutats de tot l'Estat per mostrar el rebuig a bancs, governs i retallades aplicades en nom de l'austeritat. El president ha justificat aquest malestar pels efectes de la crisi econòmica, tot i refermar que les reformes s'han de continuar fent.

Zapatero ha assegurat que els valors de la democràcia i les regles del joc no admeten excepcions i que aquest sistema s'ha demostrat com el millor remei per solucionar conflictes al llarg de la història. A més, ha afegit, la democràcia és garant de les llibertats col·lectives i els drets.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de