SOCIETAT
Societat 30/08/2011

Un home cala foc a la nau industrial on treballava, dispara a la propietària i es lliura a la policia

Els fets han tingut lloc aquest matí a Sant Salvador de Guardiola, a la comarca del Bages. El detingut reclamava diners a l'anterior companyia que ocupava la nau que ha cremat

Agències
1 min
La nau industrial, després de l'incendi / ACN

Sant Salvador de GuardiolaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home de 62 anys que s'ha presentat a la comissaria de Manresa després d'haver calat foc a una nau industrial on havia treballat i haver disparat a la propietària de l'empresa. El succés s'ha produït aquest matí a Sant Salvador de Guardiola, a la comarca del Bages. Els Mossos acusen el detingut dels delictes de lesions, tinença il·lícita d'armes i incendi. Els Bombers encara treballen a hores d'ara per acabar de sufocar les flames de la nau industrial, tot i que ja donen l'incendi per controlat.

Els fets s'han produït a primera hora d'aquest matí, poc després de les set, quan l'home ha calat foc a les instal·lacions de l'empresa davant la negativa dels treballadors a donar-los diners. Davant aquests fets, i visiblement molt nerviós, ha disparat contra el peu de la propietària i ha arraconat les seves companyes al laboratori. A continuació, ha vessat el bidó amb gasolina i ha calat foc amb les treballadores a dins. L'home ha fugit, però poc després s'ha entregat als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació sobre els fets. Les treballadores, per la seva banda, han resultat il·leses, mentre que la dona ferida al peu ha estat traslladada a l'hospital.

stats