Societat 29/06/2012

Catalunya vista pels 'instagramers' més populars del món, diumenge a l'ARA

11 imatges del nostre país fetes amb aquesta aplicació de mòbil il·lustraran el pòster central del diari del diumenge

Ara
1 min

BarcelonaCom veuen Catalunya els 'instagramers' més populars del món?

Per saber-ho el diari ARA dedica el pòster central d'aquest diumenge a 11 imatges fetes per un grup d'11 fotògrafs, procedents d’Itàlia, França, Alemanya, Noruega, els Països Baixos, els Estats Units i l’estat espanyol, que van visitar Catalunya del 14 al 19 de juny convidats per l'Agència Catalana de Turisme. Entre tots aquests 'instagramers' sumen més de 500.000 seguidors que han anat veient les imatges dels racons més bells del país. A la web del diari també penjarem aquest diumenge una extensa fotogaleria de 33 fotos que resumeixen el treball que van fer al llarg dels cinc dies que van ser a Catalunya.

Del seu viatge en van sortir centenars de fotos que els 'instagramers' van anar penjant a la xarxa sota el 'hashtag' #catalunyaexperience i que retraten els paisatges més típics de Catalunya des de Barcelona, la Costa Brava, la Costa Daurada, les Terres de l’Ebre, la Catalunya Central o els Pirineus de Lleida.

Instagram és una de les aplicacions de mòbil gratuïtes més populars del moment i permet fer fotografies amb la càmera del telèfon i aplicar-los tot tipus de filtres de llum, contrast i color per tal de donar-los efectes més impactants i compartir-les a l'instant en totes les xarxes socials. Actualment, Instagram compta amb més de 50 milions d’usuaris, més de 1.000 milions de fotografies publicades i més de 260 comunitats oficials repartides per tot el món.

stats