SUCCESOS
Societat 25/12/2010

Troben al fons del riu els cadàvers dels pares del noi mort a Serinyà

Els cossos duien una motxilla carregada de pedres, fet que confirma que s'haurien suïcidat, com anunciaven en la nota que van deixar al costat del cadàver del fill

N. Presas / S. Barroso
1 min

GironaS'ha complert el que ells mateixos havien anunciat. Els pares del noi amb retard mental trobat mort aquest divendres a la nit a Serinyà s'han suïcidat ofegant-se al riu Fluvià. Els cadàvers han estat localitzats aquest dia de Nadal al migdia pels equips d'emergències que els buscaven des d'ahir al vespre. Els cossos duien una motxilla carregada de pedres i eren al fons del riu. El matrimoni, de nacionalitat holandesa, hauria triat aquest mètode per suïcidar-se.

Els Mossos d'Esquadra investiguen des d'ahir la mort d'un jove de gairebé 30 anys a Serinyà, al nord del Pla de l'Estany. La policia no descartava des del principi que es tractés d'un suïcidi col·lectiu, ja que es va trobar una nota dels pares del noi mort en què deien que aquesta era la seva intenció, segons fonts properes a la investigació. A la mateixa nota, els pares precisaven que es traurien la vida al riu Fluvià, com efectivament han fet.

Fonts de la investigació apunten que el jove mort tenia alguna mena de discapacitat i que els pares sempre eren amb ell. La família vivia en una casa pairal aïllada del centre de Serinyà.

Feia poc que s'havia arreglat la casa i feia com a mínim deu anys que són al municipi.

stats