Societat 01/07/2021

Investiguen l'autoria d’un incendi que ha deixat una dona i un nadó ferits

La primera hipòtesi apuntava que l'hauria encès un home però els Mossos no han fet cap detenció

ARA
2 min
Un cotxe patrulla dels Mossos, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaContinua oberta la investigació dels Mossos d’Esquadra per aclarir l’autoria d’un incendi en un habitatge que ha deixat una dona i el seu nadó de sis mesos ferits. Els serveis d’emergències han rebut un avís a dos quarts de dotze d’aquest matí per un foc als baixos d’un domicili a Sant Quirze del Vallès. Les flames han causat cremades a la dona, que l’han traslladada en estat crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. També han portat el nadó al mateix centre en estat menys greu.

La primera hipòtesi de la investigació policial apuntava a un home –parella de la dona i pare del nadó– com a possible autor del foc. Segons ha avançat SER Catalunya, com que la dona l’han trobada lligada, d’entrada se sospitava que l’home hauria pogut intentar matar la família calant foc a l’immoble, amb la mare i el nadó a dins. Però tampoc es descarta que fos una acció de la dona per autolesionar-se. En tot cas, res fa pensar que sigui un incendi accidental.

Fonts dels Mossos insisteixen que encara s’ha de determinar la intencionalitat del foc i que si es confirma que és provocat s’haurà de veure de qui n'és responsabilitat. La policia té l'home localitzat i tot i això fins ara els agents no han fet cap detenció, a l’espera que la investigació permeti resoldre els dubtes sobre l’origen de l’incendi.

Els bombers han activat vuit dotacions per extingir el foc, que han pogut donar per apagat al cap de mitja hora. La família ocupava l’habitatge cremat, que està situat als baixos d’un edifici del carrer Pompeu Fabra de Sant Quirze del Vallès.

stats