Societat 21/05/2019

Un detingut per l'assassinat d'una jove de 17 anys a Barcelona

Els Mossos han trobat el cos sense vida a l'interior d'un bar del barri de Sant Antoni

Pau Esparch
2 min
Efectius dels Mossos treballant al bar on ha passat el crim a primera hora de la tarda

BarcelonaUn home de 30 anys ha quedat detingut aquesta tarda per l’assassinat d’una jove de 17 anys en un bar del barri de Sant Antoni de Barcelona. L’home ha sigut arrestat un parell d’hores després del crim al barri del Raval. Els Mossos d’Esquadra investiguen quina relació tenien el detingut, que seria el propietari de l’establiment, i la víctima menor d’edat, que tenia ferides que serien d’arma blanca.

Els Mossos han rebut a les 15.40 h l’alerta que s’havia trobat el cos d’una dona dins d’un bar, situat a l’avinguda Mistral. Poc abans, un jove havia sortit de l’establiment i havia cridat: “L’ha matada, l’ha matada!”, segons alguns testimonis dels fets. El noi, que seria la parella de la víctima, s'ha dirigit a la botiga del davant, a l’altra banda de l’avinguda, on ha avisat la policia. Una patrulla s'ha endut el jove de la zona, tot i que no ha quedat detingut.

Els agents de la policia i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s'han dirigit al bar ja no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Al cap d’una estona, cap a les 17.15 h, uns agents de la Guàrdia Urbana han identificat un home amb taques de sang al carrer Hospital, a un quilòmetre i mig del bar. L’home ha passat a disposició dels Mossos, que l'han detingut per la seva relació amb l’assassinat de la menor i intenten aclarir els fets.

El crim ha tingut lloc en una franja horària en què molts locals del costat estaven tancats. Segons els responsables dels establiments pròxims a l’escena del crim, el bar funcionava des de feia un parell de mesos, tot i que els últims dies no havia obert amb normalitat.

A l’interior del local

L’assassinat s'ha comès dins l’establiment i els testimonis que hi havia a aquella hora no han vist què ha passat, encara que alguns apuntaven que hi hauria hagut una discussió abans dels fets. Els mateixos testimonis han dit que el bar no havia generat problemes.

stats