SOCIETAT

Atracament frustrat en una joieria a prop del Turó Park, a Barcelona

Els lladres han apuntat amb una pistola a un treballador i han ruixat el vigilant de seguretat amb un esprai al ulls

Quatre lladres d'origen serbi han intentat atracar passades les cinc de la tarda una joiera al carrer Mestre Nicolau Número 12 de Barcelona, a tocar del Turó Park.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, un dels atracadors ha entrat a l'establiment fent-se passar per client, ha apuntat amb una pistola –que encara no se sap si és falsa– a un dels treballadors i ha ruixat els ulls del vigilant de seguretat amb un esprai. Tot seguit els tres companys han entrat amb un mall i han destrossat els aparadors per agafar les joies. 

Una patrulla de seguretat ciutadana que vigilava pels voltants ha estat alertada per algunes persones i, en arribar a la joieria, han trobat els quatre atracadors. Com en un primer moment els lladres han intentat escapar, un dels agents ha efectuat un tret intimidatori al sostre, i finalment els dos agents els han pogut detenir.

El vigilant ha resultat ferit lleu a la cara, segons han explicat diversos testimonis, i el local ha quedat destrossat. Els detinguts, que encara no se sap si tenen antecedents, portaven una arma de foc i una pistola elèctrica. L'Àrea Central d'Atracaments s'ha fet càrrec de la investigació.