SOCIETAT
Societat 13/10/2011

Atracament frustrat en una joieria a prop del Turó Park, a Barcelona

Els lladres han apuntat amb una pistola a un treballador i han ruixat el vigilant de seguretat amb un esprai al ulls

Laura Díaz-roig
1 min
Joieria Rolex, a l'avinguda Pau Casals de Barcelona, atracada el 13 d'octubre a la tarda / JORDI PIZARRO

BarcelonaQuatre lladres d'origen serbi han intentat atracar passades les cinc de la tarda una joiera al carrer Mestre Nicolau Número 12 de Barcelona, a tocar del Turó Park.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, un dels atracadors ha entrat a l'establiment fent-se passar per client, ha apuntat amb una pistola –que encara no se sap si és falsa– a un dels treballadors i ha ruixat els ulls del vigilant de seguretat amb un esprai. Tot seguit els tres companys han entrat amb un mall i han destrossat els aparadors per agafar les joies.

Una patrulla de seguretat ciutadana que vigilava pels voltants ha estat alertada per algunes persones i, en arribar a la joieria, han trobat els quatre atracadors. Com en un primer moment els lladres han intentat escapar, un dels agents ha efectuat un tret intimidatori al sostre, i finalment els dos agents els han pogut detenir.

El vigilant ha resultat ferit lleu a la cara, segons han explicat diversos testimonis, i el local ha quedat destrossat. Els detinguts, que encara no se sap si tenen antecedents, portaven una arma de foc i una pistola elèctrica. L'Àrea Central d'Atracaments s'ha fet càrrec de la investigació.

stats