SUCCESSOS
Societat 27/06/2011

Un exmembre dels Ñetas apunyala un jove a la sortida d'una discoteca de Gràcia

Els Mossos detenen el presumpte agressor, que ja ha ingressat a la presó

Marta Català
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut un jove de 20 anys, d'origen dominicà i exmembre de la banda juvenil Ñetas per la seva presumpta implicació en l'apunyalament d'un altre jove de 24 anys, segons han informat fonts properes a l'ARA.

Els fets van passar el 10 de juny de matinada quan l'Ilyan va sortir fora de la discoteca KGB, al barri de Gràcia, a fumar un cigarret. Dos joves es van apropar a la víctima i li van demanar els diners i la víctima es va resistir. Segons fonts pròximes, el detingut, i una altra persona que no ha pogut ser identificada, van començar a pegar l'altre jove amb puntades de peu i cops per tot el cos.

El detingut suposadament li va clavar dues ganivetades i posteriorment van fugir i el van deixar tirat a terra fins que va venir l'ambulància i el van traslladar a l'hospital.

El jove ha estat a la UCI en estat greu "tot i que les ferides no li van afectar cap òrgan vital", van explicar les mateixes fonts, que van afegir que en aquests moments la víctima ja s'està recuperant.

El passat 21 de juny la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gràcia va identificar el jove de 20 anys i el va detenir com a presumpte autor material de les ganivetades.

El jove va declarar als mossos que feia un temps formava part de la banda juvenil dels Ñetas però que en cap cas el succés respon a una ordre de la banda.

El jove tenia antecedents quan era menor per fets similars i el jutge ha decretat l'ingrés a la presó, segons han informat les mateixes fonts.

Ara, els Mossos busquen a una segona persona presumptament relacionada amb l'agressió.

stats