26/08/2011

#jovullvotaradeuespanya

2 min

L'última autolesió política de ZP, aquest cop en forma de reforma constitucional, ha provocat un altre d'aquells esclats de joiosa escuma que tant ens agraden als catalans. Apunti, que la noticia és potent.

Resulta que dimecres l'etiqueta #jovullvotaradeuespanya va ser trending topic a l'Estat i va arribar a ser la quarta del món. Fan-tàs-tic!!! Traduït vol dir que al sistema de comunicació virtual anomenat Twitter, durant unes hores, molta gent (no sabem quanta perquè la Guàrdia Urbana no compta tuitaires) va apuntar-se a la campanya que reclama un referèndum d'autodeterminació. Molt bé, però, i a la vida real, què?

Doncs la gran notícia és que alguns dels que haurien de convertir en tangible el trending topic ara diuen que, segons com, podria ser no descartable que, tal vegada, hi hagués la possibilitat que, segons com, mirarien d'unir-se en una candidatura única per al 20-N.

És a dir, que d'una banda estem donant com a fet que ens passarem la nit manxant, però de l'altra encara estem decidint el sabó que farem servir per a la dutxa prèvia a triar la roba que ens posarem per anar al sopar en el qual intentarem tirar la canya. Espectacular.

Bé, i ara comprovem qui són els que diuen que estan mirant d'unir-se. D'una banda, Esquerra. Apunto Esquerra per a la suma final. De l'altra, Solidaritat. També ho apunto. I de l'altra, Reagrupament. Ho apunto i faig la suma final que em dóna com a resultat...

Ui, fixi-s'hi, surt l'Esquerra (altrament coneguda com a Republicana i de Catalunya) que va esmicolar-se en tres trossos al famós congrés celebrat a l'edifici Fòrum de BCN, però amb l'afegit de dos senyors assenyats com l'Oriol Junqueras i l'Alfred Bosch.

O sigui que el que ho peta en un cert món virtual, al món real intenta tornar allà on era fa tres anys. Interessant.

stats