Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

El jutge envia a la presó al presumpte autor material del crim de Taialà

Tres persones més ingressen a la presó com a coautors

Presó pel presumpte assassí del crim de Taialà. El jutge que instrueix el cas ha decretat presó preventiva pel presumpte assassí del jove de 25 anys que va morir tirotejat dilluns passat dia 6 en un bar de Girona (Gironès), Jesús M., i dos dels seus dos fillastres i un cosí d'aquests.

Segons que ha pogut saber EFE de fonts pròximes a la instrucció, a més de Jesús M., el jutge ha dictat presó per a Antonio i Iván J, així com per al seu cosí Francisco Ismael Mohamed G., que van acudir la nit de dilluns passat al bar on es van produir els trets al costat del principal acusat.

Els altres quatre detinguts, Sara M., María del Mar R., Jordi B. i Bárbara G., mare aquesta última dels germans Antonio i Iván J. i parella de Jesús M., estan en llibertat provisional, però amb la prohibició d'acostar-se a la família de la víctima, José Agustín González, i de sortir del país.

Segons l'acta del jutge, les declaracions ratifiquen que l'enfrontament entre els fillastres de Jesús M. i el grup d'amics i familiars de la víctima venia d'anys enrere.

El detonant final va ser una agressió al germà menor de José Agustín González en les carpes de Girona el cap de setmana passat i la reacció dels amics d'aquest, que van acudir dilluns al barri del presumpte assassí amb ànims de venjança i van proferir amenaces.

Aquella mateixa nit, Jesús M., que al·lega consum d'alcohol i drogues, es va dirigir al costat dels seus fillastres, el cosí d'aquests i altres persones al bar on es trobava la víctima i on el van matar.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de