Presó sense fiança per a la mare del nen mort a Oviedo i la seva parella

La mare defensa que estava "enganyada" pel seu company

La mare del nen trobat la setmana passada al costat de les vies del tren a Oviedo i la seva parella han ingressat avui dijous a la presó asturiana de Villabona. La jutge els ha atribuït un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament, i dos de lesions i maltractament habitual. El jutjat –que també atribueix al detingut un delicte de robatori amb força– ha dictat ordre de presó, comunicada i sense fiança, després de prendre'ls declaració a tots dos durant dues hores. Segons fonts judicials consultades per Efe, l'home ha assumit la "culpa exclusiva" dels fets.

La mare del petit, F. C., de 21 anys, ha insistit davant la jutge que estava "enganyada" per la seva parella i que no va saber la mort del seu fill fins que va ser detinguda dimarts passat a Lleó, vuit dies després que trobessin el cadàver. Segons la seva versió, la seva parella li havia dit que el nen es trobava amb la seva família i que al cap d'uns dies tornarien a veure'l.

El cadàver del nen el van trobar dilluns de la setmana passada operaris de manteniment d'Adif al costat de les vies de tren al barri de Vallobín de la capital asturiana.


Més continguts de