Societat 20/04/2011

El personal dels hospitals catalans torna a protestar en contra de les retallades

Com cada dimecres, els treballadors dels hospitals catalans han sortit a protestar contra la tisorada. El personal de Bellvitge ha tallat l'autovia de Castelldefels, el Clínic ha tallat la circulació del carrer Urgell i el del Mar ha tallat la ronda Litoral

Redacció
1 min
metges

BarcelonaUnes 300 persones, entre metges i infermeres de l'hospital de Bellvitge, a més de pacients, tallen des d'aquest migdia la carretera C-31 a l'Hospitalet de Llobregat, davant del complex hospitalari, en el quart dimecres que surten al carrer per rebutjar les retallades que es preveuen per la davallada de recursos de la Generalitat.

L'acció coincideix amb altres talls que es fan aquest dimecres a diversos punts de Barcelona, concretament a la ronda de Dalt, la ronda Litoral i el carrer Urgell. En aquests casos, els col·lectius que protesten són els treballadors de l'hospital Vall d'Hebron, el del Clínic i el del Mar. També ha encetat una protesta a la mateixa hora el personal de l'Hospital de Viladecans i el de Vall d'Hebron s'ha concentrat davant l'hospital.

Els treballadors de l'Hospital del Mar estan en contra de les retallades en el centre i han sortit al carrer amb xiulets, trompetes, megàfons i pancartes. Tallant la ronda Litoral, el personal reivindica que "la sanitat no és un negoci" i que "amb la sanitat no s'hi juga". Així mateix, reparteixen fulletons informatius als ciutadans.

stats