Successos
Societat 03/02/2011

Un incendi a l'hospital Pere Mata de Reus obliga a traslladar i confinar més d'un centenar de persones

No hi ha hagut víctimes, tot i que dues persones han ingressat a l'Hospital de Reus

Acn
1 min

ReusUn incendi a la planta baixa de l'hospital psiquiàtric Pere Mata de Reus ha obligat aquest dijous a la matinada a confinar més d'un centenar de persones, entre pacients i personal del centre sanitari. El foc ha començat a dos quarts d'una de la matinada a la planta baixa de l'edifici, que consta de la planta baixa i dos pisos més dividits en dues ales.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, s'han desplaçat una cinquantena de persones de l'ala dreta a un altre espai de l'hospital i els que estaven a la part esquerra, una seixantena, han estat confinades a les seves dependències. Dues persones més han estat traslladades fins a l'Hospital de Reus. Tots els pacients afectats es trobaven a la segona planta de l'edifici, mentre que a la tercera no s'ha hagut d'evacuar ni confinar cap dels pacients.

Fins al lloc de l'incendi, s'hi han desplaçat dotze dotacions dels bombers, que poc després de tres quarts de dues han donat el foc per controlat, tot i que no l'han pogut apagar completament fins passades les cinc de la matinada. A aquella matixa hora, s'ha desactivat el Pla de Protecció Civil de Catalunya, Procicat, que estava en fase d'alerta des d'un quart de dues.

stats