Publicitat
Publicitat

Tanquen temporalment dues instal·lacions esportives de Badalona per presència de legionel·la

El poliesportiu de Casagemes i el camp de futbol Badalona Sud són les instal·lacions afectades

La secretaria de Salut Pública i l'Ajuntament de Badalona han decidit tancar temporalment el poliesportiu de Casagemes i el camp de futbol Badalona Sud per problemes en els equipaments dels circuits d'aigua sanitària calenta i freda. La decisió s'ha pres després que les mostres de legionel·la recollides durant el mes de setembre en una inspecció dels serveis oficials del Servei de Salut Públics fossin positives.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha signat aquest dimecres a la tarda un decret d'emergència que recull la necessitat d'aplicar certes mesures tan aviat com sigui possible per corregir els dèficits dels circuits d'aigua i garantir així la salut pública dels usuaris. Les activitats programades al poliesportiu i al camp de futbol es duran a terme amb les limitacions marcades pels resultats de la inspecció.

L'Ajuntament de la ciutat ja ha comunicat a les entitats esportives que usen aquestes instal·lacions les mesures adoptades que signifiquen, especialment, el tancament temporal de les dutxes dels vestidors. El cost d'aquestes mesures s'inclourà en la partida econòmica que s'està destinant a la posada al dia d'aquestes infraestructures per corregir-ne els dèficits estructurals. Alhora, tant al poliesportiu de Casagemes com al camp de futbol es renovarà el sistema de canonades, i al camp de futbol també es canviarà la caldera. 

Des del departament de Salut de l'Ajuntament de Badalona s'està duent a terme un seguiment d'aquest problema, en permanent contacte i col·laboració amb l'Agència de Salut Pública i la Regidoria d'Esports. A la trobada amb les entitats esportives d'aquest dimecres també s'ha proposat crear una comissió de seguiment de les obres integrada per representants de l'Ajuntament i de les entitats.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de