VELOCITAT VARIABLE
Societat 13/02/2011

La limitació als 80 per hora deixarà de ser efectiva aquesta nit a l'autopista del Garraf i a l'autovia de Castelldefels

El canvi de la situació meteorològica permetrà aquesta matinada superar els 80 km/h a l'autovia de Castelldefels i l'autopista del Garraf. A partir d'ara el llindar màxim de velociat seran 120 km/h, però variables

Acn
1 min

BarcelonaLa limitació als 80 quilòmetres per hora de l'autovia de Castelldefels i l'autopista del Garraf deixarà de ser efectiva aquest diumenge a la nit. La decisió s'ha pres pel canvi de la situació meteorològica ques aquests dies que feia augmentar els nivells de contaminació atmosfèrica. Així doncs, el Servei Català de Trànsit ha anunciat que, tal i com estava previst al calendari, canviarà les velocitats màximes de la C-31 sud i la C-32 sud per adaptar-les al nou mapa establert per la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

A partir d'ara, el llindar màxim de velocitat serà de 120 km/h a ambudes vies. Al llarg de la matinada de diumenga a dilluns Trànsit modificarà els programes informàtics per tal d'aplicar les noves velocitats segons els trams. D'aquesta manera, es preveu que a cap a les dues de la matinada de dilluns els panells lluminosos mostrin els nous límits de velocitat.

La velocitat variable s'aplicarà en funció de diversos paràmetres, com la congestió, les incidències viàries, les inclemències meteorològiques i les condicions mediambientals. Per indicar-ho, s'han col·locat uns panells lluminosos a les vies que prevaldran al límit indicat als senyals fixos.

stats