Societat 15/04/2011

Balla pel català

Avui i demà es rodarà al centre de Barcelona el primer 'lip dub' per la llengua

Redacció
1 min

BarcelonaEntre avui i demà la Plataforma per la Llengua organitza el Lip dub per la llengua. Es tracta d'una activitat per donar a conèixer la llengua catalana arreu del món i que demana la màxima participació de tothom qui ho vulgui. La convocatòria és aquesta tarda, a les 3, a la plaça Universitat de Barcelona. En aquesta gravació es comptarà amb el grup Macedònia, que ha preparat la coreografia que s'assajarà a la mateixa plaça.

Entre les cares conegudes que s'hi podran veure hi haurà les de Lina Forero i Jordi Martínez, els actors que representen els papers de Ruth i Paco a la sèrie Ventdelplà. A més, els Pirat's Sound Sistema i diversos cantants nouvinguts acabaran la festa amb un concert.

De cara demà, la convocatòria és a dos quarts de deu del matí. En aquest cas la gravació es farà a la rambla del Raval i hi participaran, a més, nombroses entitats de nouvinguts.

La cançó escollida per a aquest lip dub és "Corren", del grup Gossos. L'activitat, impulsada per la xarxa d'entitats de nouvinguts, es pot seguir al Twitter a través del hashtag #lipdubllengua i a la pàgina del Facebook.

stats