Un lladre fereix greument un mosso d’esquadra mentre el detenen a Matadepera

L'agent podria ser operat de l’espatlla per les lesions produïdes arran dels cops rebuts

Un jutge de Terrassa ha ordenat l'ingrés a presó provisional d'un lladre de cases que va deixar ferit greument un agent dels Mossos d’Esquadra quan estava sent detingut a Matadepera fa una setmana. La policia busca els altres homes que estaven col·laborant en el robatori. 

Els fets van passar el 3 de març passades les vuit del vespre quan una patrulla de la policia va localitzar un vehicle estacionat que semblava sospitós i els agents hi van trobar eines susceptibles de ser utilitzades per cometre robatoris. Llavors, els Mossos van iniciar un control a la zona i van veure llums de llanterna que provenien d’una casa propera, d’on van sortir quatre homes saltant pel mur perimetral. Els lladres van fugir corrents i els agents van iniciar una persecució que va acabar amb la detenció de només un dels homes. Va ser en el moment d’intentar reduir el detingut quan aquest va colpejar amb força i va tirar a terra un dels agents, cosa que li va produir greus lesions, sobretot a l’espatlla.

Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra, l’agent ferit ja ha tornat a casa després de ser ingressat a l’hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès, però continua en estat greu recuperant-se de les lesions. De fet, la policia afirma que, segons l’evolució de les ferides, l’home haurà de ser operat de l’espatlla.

Pel que fa al detingut, va passar a disposició judicial el dia 6 de març i el jutjat de guàrdia de Terrassa en va decretar l'ingrés a presó. Pel que fa als altres tres homes fugits, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per localitzar-los.

Més continguts de