SUCCESSOS
Societat 08/03/2011

Detenen dos lladres acusats d'atracar divuit farmàcies en menys d'un mes

Se n'haurien endut un botí de 13.000 euros. La policia creu que els detinguts són també els responsables de l'assalt a una joieria de la Rambla de Catalunya

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos van detenir dijous passat dos presumptes atracadors que haurien assaltat divuit farmàcies a Barcelona l'últim mes. Se n'haurien endut un botí de 13.000 euros. La policia creu que els detinguts són també els responsables de l'assalt a una joieria de la Rambla de Catalunya i no es descarta que a partir de la detenció es puguin resoldre altres robatoris. La policia va detectar que bona part dels robatoris comesos a farmàcies i parafarmàcies pel febrer seguien un patró similar. A més, semblava que sempre hi intervenien dos individus que a parer dels agents s'haurien especialitzat en aquest tipus d'atracaments. Així, un dels dos individus s'esperava a prop de la porta de la farmàcia i vigilava, mentre que l'altre hi entrava amb la cara descoberta i exigia els diners amenaçant amb una navalla, un cúter o una xeringa.

Després d'aquesta observació, els Mossos van establir un dispositiu de recerca dels dos individus que va culminar amb l'arrest dels ara detinguts. La policia creu que quan els van detenir estaven a punt d'assaltar un nou establiment.

També es va escorcollar el pis on residien. S'hi va trobar roba, complements i armes que s'han pogut relacionar amb les utilitzades en els diferents atracaments.

stats