SUCCESSOS
Societat 18/02/2012

Els Mossos detenen cinc lladres en dues operacions diferents

La policia catalana ha detingut a tres persones acusades de robar en dotze bars de Badalona i en una altra operació ha detingut dos lladres que acabaven de robar en un pis de les Corts, a Barcelona

Agències
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a tres persones acusades de robar en dotze bars de Badalona on entraven rebentant les persianes metàl·liques per a, una vegada a l'interior, forçar les màquines escurabutxaques i quedar-se amb totes les monedes.

Els tres detinguts, que acumulen 17 detencions prèvies, van ser arrestats la matinada del dijous 9 de febrer, quan una patrulla els va sorprendre "in fraganti" mentre estaven intentant forçar la persiana d'un bar.

Així mateix, els Mossos, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, també han detingut aquest divendres dos lladres que acabaven de robar en un pis de les Corts. Es tracta de dos joves de nacionalitat romanesa. Els detinguts van entrar per un balcó d'un edifici de les Corts i es van amagar al pati de baixants de desaigües mentre efectius dels dos cossos policials portaven a terme l'escorcoll de tot l'immoble.

Els agents han pogut recuperar les joies i els diners que havien robat els lladres. L'avís el va donar una veïna.

stats