Publicitat
Publicitat

Recuperen el subministrament elèctric la totalitat d'abonats de l'Anoia que s'havien quedat sense llum

Més de 10.000 abonats es van quedar sense llum aquest divendres a causa d'un llamp i alguns continuaven sense subministrament aquesta matinada de dissabte

La totalitat d'abonats de la comarca de l'Anoia que aquest divendres al vespre seguien sense llum després de l'incendi d'una subestació elèctrica la tarda de divendres a causa de la caiguda d'un llamp ja han recuperat el servei, segons informa Protecció Civil.

Les previsions de Fecsa-Endesa preveien que l'avaria quedaria resolta a les onze de la nit, després de connectar els clients de la subestació afectada a altres transformadors de la zona. No obstant, fins ben entrada la matinada d'aquest dissabte encara hi havia alguns abonats sense llum.

La incidència a l'Anoia va començar a tres quarts de cinc de la tarda d'aquest divendres, i va afectar la Torre de Claramunt, Capellades, Mediona, Carme, Sant Quintí de Mediona, Cabrera, Piera, la Llacuna i Santa Maria Miralles.

L'avaria va deixar fins a 10.252 afectats sense subministrament elèctric, tot i que aviat es va poder reduir a uns 9.300 i posteriorment fins als 2.700 a mida que els tècnics de Fecsa-Endesa van anar connectant els clients de la subestació cremada a altres transformadors que donen servei a la comarca.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de