Societat 07/04/2012

Recuperen el subministrament elèctric la totalitat d'abonats de l'Anoia que s'havien quedat sense llum

Més de 10.000 abonats es van quedar sense llum aquest divendres a causa d'un llamp i alguns continuaven sense subministrament aquesta matinada de dissabte

Acn
1 min

La Torre de ClaramuntLa totalitat d'abonats de la comarca de l'Anoia que aquest divendres al vespre seguien sense llum després de l'incendi d'una subestació elèctrica la tarda de divendres a causa de la caiguda d'un llamp ja han recuperat el servei, segons informa Protecció Civil.

Les previsions de Fecsa-Endesa preveien que l'avaria quedaria resolta a les onze de la nit, després de connectar els clients de la subestació afectada a altres transformadors de la zona. No obstant, fins ben entrada la matinada d'aquest dissabte encara hi havia alguns abonats sense llum.

La incidència a l'Anoia va començar a tres quarts de cinc de la tarda d'aquest divendres, i va afectar la Torre de Claramunt, Capellades, Mediona, Carme, Sant Quintí de Mediona, Cabrera, Piera, la Llacuna i Santa Maria Miralles.

L'avaria va deixar fins a 10.252 afectats sense subministrament elèctric, tot i que aviat es va poder reduir a uns 9.300 i posteriorment fins als 2.700 a mida que els tècnics de Fecsa-Endesa van anar connectant els clients de la subestació cremada a altres transformadors que donen servei a la comarca.

stats