Successos
Societat 27/07/2011

Dos detinguts per l'esquarterament d'un home a Lleida

Els dos sospitosos havien tingut baralles amb la víctima, a qui havien amenaçat de mort

Redacció
1 min

BarcelonaUn home d'origen dominicà i un altre de guineà han estat detinguts a Lleida com a presumptes responsables de la mort i esquarterament d'un altre home, també dominicà, fa unes setmanes. Les restes de la víctima van ser localitzades a principis de juliol en avançat estat de descomposició en diversos punts del riu Segre al seu pas per la ciutat.

Segons informa el diari Segre, els dos detinguts coneixien la víctima, i en més d'una ocasió s'hi haurien barallat i haurien arribat a amenaçar-lo de mort. Tant la víctima com el dominicà detingut vivien com a okupes a un pis del carrer Paer Casanovas de la capital del Segrià, juntament amb altres persones de la mateixa nacionalitat. Els Mossos d'Esquadra havien hagut d'intervenir com a mínim en quatre ocasions per aturar els aldarulls que havien provocat, l'últim dels quals havia tingut lloc l'última setmana de juny.

Els Mossos han fet les detencions durant els dos últims dies, però els sospitosos encara no han passat a disposició judicial. En la seva declaració davant de la policia, però, el guineà detingut ha admès que coneixia la víctima, però ha negat qualsevol implicació amb el cas. En qualsevol cas, els Mossos asseguren que des de bon principi tenien indicis de qui podia estar darrere de l'assassinat, però que han esperat a tenir la confirmació de les proves biològiques per procedir a les detencions.

stats