SOCIETAT
Societat 17/05/2012

El jutge deixa en llibertat sota fiança de 6.000 euros la dirigent de CGT empresonada

Era a presó des del 25 d'abril passat per participar en una crema de bitllets simbòlica davant la Borsa de Barcelona durant la vaga general del passat 29-M

Efe
1 min

BarcelonaUn jutge de Barcelona ha deixat en llibertat amb fiança de 6.000 euros la sindicalista de la CGT Laura G.R., que era a la presó des del 25 d'abril passat per participar en una crema de bitllets simbòlica davant la Borsa de Barcelona durant la vaga general del passat 29-M.

El titular del jutjat d'instrucció número 28 de Barcelona, que és el que instrueix la causa contra la sindicalista, ha dictat un acte en el qual fixa una fiança de 6.000 euros perquè Laura G.R. pugui eludir la presó.

Laura G.R. era a la presó incondicional des del 25 d'abril passat per ordre del jutjat d'instrucció número 23 de Barcelona, que la va empresonar sense fiança argumentant risc de fugida i de reincidència, especialment davant la convocatòria a Barcelona de mobilitzacions ciutadanes, com el dia 1 de maig, la cimera del BCE i l'aniversari del 15-M, que ja s'han celebrat.

stats