RETALLADES A LA SANITAT
Societat 05/06/2012

Els avis de Bellvitge abandonen la lluita

Després de 222 dies ocupant el CAP Marina per evitar-ne el tancament, els avis de Bellvitge han decidit abandonar la protesta. "Tots nosaltres som herois", han dit

Josep Ferrer
1 min
Els avis de Bellvitge durant l'assemblea/MANOLO GARCÍA

Hospitalet de LlobregatEls avis del barri de Bellvitge que des de feia set mesos, en concret 222 dies, portaven tancats en el CAP Marina per evitar que aquest ambulatori es convertís en oficines han decidit aquest dimarts, en una multitudinària assemblea, abandonar la protesta.

Tot i estar en desacord amb la proposta que els ha fet la Generalitat de convertir el CAP en un centre de rehabilitació i amb quatre serveis d’especialistes, els avis han decidit que ja n’hi ha prou. Han evitat, però, que aquest espai es convertís en oficines, tal com pretenia inicialment la Generalitat. “Tots nosaltres som herois”, “hem donat exemple de lluita de classe obrera” o “marxem amb el cap ben alt i amb ganes de seguir lluitant” han sigut algunes de les proclames que s’han escoltat a l’assemblea.

L’Associació de Veïns del Barri de Bellvitge s’ha compromès a seguir amb lupa l’actuació de Salut per garantir que es compleixen els acords adquirits amb els veïns. Divendres a la tarda als locals de l’entitat veïnal es farà una festa de comiat d’aquesta lluita.

stats