Societat 29/02/2012

Una dona amb una luxació assegura que l'ha envestit un furgó dels Mossos en la protesta d'estudiants

L'Hospital Clínic confirma que ha atès a mitja tarda una pacient que ha patit una luxació en un braç. La dona diu que ha sigut víctima d'un atropellament d'un vehicle policial. Els Mossos ho neguen rotundament

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaEl servei d'urgències de l'Hospital Clínic ha hagut d'atendre aquesta tarda una dona que ha explicat als metges que ha sigut víctima d'un atropellament durant els aldarulls de les protestes dels estudiants, durant les quals hi hauria hagut l'envestida d'alguns manifestants als carrers del centre de la ciutat.

Fonts del centre hospitalari, citant el coordinador d'urgències del Clínic, han confirmat l'ingrés i el pronòstic de luxació a un braç de la víctima. La mateixa víctima, sempre segons aquestes fonts, ha arribat a l'hospital i ha explicat com havia patit la ferida.

Fonts dels Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han assegurat, després de fer les consultes pertinents a l'equip de coordinació en el desplegament pels fets, que no tenen "constància que cap vehicle policial" s'hagi vist implicat en aquest episodi.

stats