Societat 15/05/2012

El pioner del #novullpagar protesta contra les multes amb una marxa a peu de 100 quilòmetres

Josep Casadellà ha sortit d'Anglès cap a Barcelona perquè li ha arribat una denúncia per haver burlat un peatge. Ho explica a través de Twitter a #marxaforapeatges

Ara
2 min
Josep Casadellà, a la sortida d'Anglès

BarcelonaL'impulsor de la campanya #novullpagar, Josep Casasdellà, ha iniciat aquest matí una marxa a peu fins a Barcelona per tornar en mà la multa que ha rebut per burlar un peatge, segons ha explicat al seu compte de Twitter a través del 'hashtag' #marxaforapeatges. A les 9 del matí, ha sortit d'Anglès, el poble de la Selva on viu, en direcció a Santa Coloma de Sils. Pel camí rep el suport de moltes persones que des dels seus vehicles o en persona li donen suport. Un camioner ha tocat el clàxon tres cops en trobar-se'l, cosa que ell ha agraït en un tuit. També ho ha fet amb Cal Flaquer Nou i Ca l'Enriqueta, que li han regalat pomes i taronges.

A punt d'entrar al consistori de Santa Coloma, Casadellà ha reivindicat que "la seva gent paga desenes de milers d'euros a Abertis". El caminant, que ja ha entrat a "la vergonya de la Nacional II", ha criticat també diversos elements que en formen part: com un pont, que considera "un insult" o la mancança de borals.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Casadellà ha explicat que li agradaria que fins que no s'arreglessin infraestructures que ara estan malament fessin la N-II gratuïta "des de Granollers fins la Jonquera" i no només petits trams com passa actualment. Segons les seves previsions, arribarà a Barcelona divendres, després d'haver recorregut més de 100 quilòmetres.

stats