Successos
Societat 29/10/2011

Un home mata tres veïns del seu edifici i en fereix dos més a València

El sospitós, que ja ha estat detingut, va picar la porta de diversos veïns i va atacar amb una arma blanca tots els que li van obrir la porta. Hi ha dues persones ferides de gravetat

Agències
1 min
Familiars de les víctimes, davant de l'edifici on han passat els fets. Efe

ValènciaUn home, el seu fill de 13 anys i una dona gran han mort aquesta nit a València després de ser apunyalats suposadament per un veí. L'home, de 33 anys, que ha estat detingut, també ha ferit greument dues persones més.

Segons han confirmat fonts de la policia, els fets han passat als voltants de les nou de la nit de divendres en un edifici del carrer de la Poetessa Leonor Perales, a la pedania de Castellar-Oliveral, a la sortida sud de la ciutat de València. Segons sembla, el sospitós hauria baixat des del seu pis cap a les plantes inferiors i va anar picant porta per porta als seus veïns i va ferir amb una arma blanca els que el van obrir.

Els dos ferits són una dona de 48 anys, que està ingressada amb pronòstic molt greu a l'Hospital La Fe amb ferides al tòrax i a l'abdomen, i un home de 44 anys que està greu degut a les ferides a l'esquena i al cap.

Un policia local de paisà que es trobava a prop del lloc dels fets es va trobar el suposat homicida poc després del succés. El policia ha explicat que l'home estava ensangonat i desorientat, i això va provocar la seva detenció.

Els investigadors apunten a una possible disputa entre veïns com a possible mòbil del crim. Alguns testimonis han assegurat que van veure l'agressor, poques hores abans dels crims, passejant tranquil·lament pel barri amb la seva filla.

stats