Societat 27/05/2012

Un nen de 5 anys mata d'un tret un home a la República Dominicana

Un tercer home va donar l'arma al menor que va disparar mortalment a un home de 54 anys

Efe
1 min

Santo DomingoUn nen de cinc anys va matar d'un tret un home amb una pistola que moments abans li havia lliurat un desconegut en un confús incident a la ciutat dominicana de San Francisco de Macorís, al nord-est de la República Dominicana, segons ha informat aquest diumenge la policia.

Arsenio Díaz Rodríguez, de 54 anys, va caure mortalment ferit després de rebre un tret al tòrax de l'arma que va accionar el menor, segons el portaveu de la policia dominicana, Máximo Báez Aybar.

Un home identificat com a Polo va col·locar l'arma a les mans del nen perquè suposadament "espantés" Díaz Rodríguez, segons les fonts.

El portaveu de la policia ha afegit que la víctima va arribar al lloc dels fets en el seu automòbil i va dir de broma que atropellaria el nen, qui moments després li va disparar el tret mortal.

L'informe policial afegeix que, després d'això, Polo va prendre l'arma al menor i va fugir en una motocicleta.

Díaz Rodríguez, segons les autoritats, era un home molt conegut a San Francisco de Macorís, lligat a l'ambient artístic, activitat que va abandonar quan va estar pres als Estats Units i deportat al país fa uns quants anys.

stats