Societat 05/01/2013

Dos atracadors disfressats de Pare Noel atraquen un Mercadona de Barcelona i fereixen el guàrdia jurat

El vigilant té una cremada lleu. Una de les armes era de fogueig. Un dels atracadors ha fugit i l'altre ha estat reduït pels mateixos treballadors del centre

Ara
1 min

BarcelonaEn plena nit de Reis, dos atracadors disfressats de Pare Noel han assaltat el Mercadona del carrer València amb Cartagena de Barcelona i han ferit lleument un guàrdia jurat. El fets han passat aquest dissabte al vespre. Segons han confirmat els Mossos, dos atracadors disfressats han entrat al centre i s'han dirigit armats a l'oficina on hi ha la caixa forta i han agafat els diners. Una pistola era real i l'altra, de fogueig, segons les primeres dades.

Els treballadors del mateix supermercat han intentat reduir els dos homes. Durant la baralla han resultat ferides tres persones. Un d'ells és el guàrdia jurat, que ha patit cremades −encara es desconeix si ha agafat l'arma calenta o bé ha rebut un impacte de la pistola d'aire comprimit−. Els altres dos ferits lleus han rebut cops.

Els treballadors han reduït un dels atracadors, el que portava el botí, però l'altre ha aconseguit fugir, encara disfressat de Pare Noel, amb una moto.

stats