Publicitat
Publicitat

Cap de setmana amb més sol dissabte que diumenge

El pas d'un front taparà més el cel com més avanci el cap de setmana. Només arribaran a caure gotes en algunes comarques de l'oest i del sud

Matí bastant fred el d'aquest divendres. Molts termòmetres s'han situat al voltant dels 0 graus a l'interior (Lleida -1, Cervera 0, Solsona 0, Olot -1), i en algunes valls del Pirineu fins i tot s'ha arribat a baixar dels 5 graus sota zero (Das -9, el Pont de Suert -5, Sort -5). Avui el vent farà que les temperatures siguin suaus al migdia a la costa i al Prelitoral, però a moltes comarques interiors no es passarà dels 10 graus. El dia ha començat amb núvols al nord-est que aniran marxant amb el pas de les hores, en general cal esperar un divendres bàsicament assolellat. El vent girarà a garbí i bufarà amb cops moderats a la costa i a les cotes altes del Pirineu. En alguns punts del sud de la Costa Brava i a les Balears els cops podrien arribar a superar els 50 km/h.

El cap de setmana començarà amb un dissabte assolellat. Un tel de núvols prims s'anirà fent cada cop més espès com més avanci el dia, i a la tarda el cel ja quedarà emblanquinat a Ponent i al sud. Diumenge serà un dia més ennuvolat, tot i que en molts indrets els núvols seran poc espessos i més aviat inofensius. És probable que al llarg de diumenge s'arribin a escapar algunes gotes a Ponent, en àmbits com la Ribagorça i el Pallars, i també a les Terres de l'Ebre, però només al País Valencià i de cara a última hora les pluges podrien ser-hi mínimament importants.

Les temperatures pujaran, especialment la nit de dissabte a diumenge, que serà força més suau que les anteriors a l'interior. En general, els pròxims 6 o 7 dies estaran marcats per un ambient menys fred del que caldria esperar per l'època.

A http://ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT