Publicitat
Publicitat

Encallats en el temps de sol i boires a l'espera de canvis el cap de setmana

Avui, demà i Nadal seran dies molt similars als anteriors. El cap de setmana un front remourà l'atmosfera i provocarà vent i alguns ruixats

Com més dies passen d'anticicló, més es va accentuant la diferència de temperatures entre el matí i el migdia. Avui a primera hora els termòmetres han marcat valors una mica més baixos que ahir a la majoria de comarques, però això no evitarà que les màximes siguin similars o fins i tot una mica més altes a l'est i al Pirineu. El fet que hi hagi més temperatures sota zero a l'interior pot provocar més boires gebradores, cal conduir amb especial precaució per algunes comarques interiors aquest matí.

Avui també serà un dia marcat per la boira a Ponent, al migdia les temperatures no passaran dels 4 o 5 graus en alguns casos, i la humitat es mantindrà molt alta durant tot el dia. A la resta hi haurà ben pocs núvols, una de les novetats del dia serà un lleuger vent de garbí a la costa que pot fer pujar les temperatures un o dos graus més que ahir en aquest sector.

Els pròxims dies no sortirem d'aquesta situació d'estancament, però sí que hi haurà canvis durant el cap de setmana. Un primer front arribarà durant la tarda de Nadal, deixarà plugims i nevades molt febles al vessant nord del Pirineu, i ben pocs núvols a la resta. Només a les Balears hi haurà més estones de cel mig ennuvolat entre demà i Nadal. Un segon front molt més actiu ens afectarà entre dissabte i diumenge, provocarà nevades més extenses al Pirineu, possiblement alguns xàfecs febles a d'altres comarques, i sobretot farà bufar forts el mestral i la tramuntana. Aquest fet serà clau per fer aixecar les boires a Ponent i per fer baixar la humitat en general. El front també farà entrar aire més fred, segurament no baixaran gaire les temperatures nocturnes, però sí que farà més fred de dia. On es notarà més aquesta entrada d'aire fred serà, sens dubte, a les cotes altes.

A http://ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT