Publicitat
Publicitat

Nevada abundant al vessant nord del Pirineu

Alguns sectors de la serralada ja acumulen gairebé 20 cm de neu nova

Tal com es preveia, l'emblanquinada d'aquest dimarts al Pirineu Occidental comença a ser important. Les precipitacions estan afectant sobretot el vessant nord del Pirineu a totes les cotes, però també regions com la Cerdanya i el Principat d'Andorra han vist neu fins a les cotes més baixes.

Entre els gruixos més destacables, fins a les 16.00 h destaquen els 18 cm de gruix mesurats a Bonaigua, els 16 de Sasseuva, els 14 de Certascan i els 12 de Viella, segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya. També a Puigcerdà hi han caigut un parell de centímetres de neu aquest matí, segons l'observador Jordi Queralt.

La nevada continuarà, i fins i tot s'intensificarà i s'estendrà una mica més durant les pròximes hores, i també continuarà baixant de cota durant la segona meitat del dia. Tot fa pensar que els pròxims dies de forma més irregular la neu continuarà caient al nord del Pirineu. Un segon front bastant actiu arribarà entre dijous i divendres, i el cap de setmana les nevades podrien continuar. Les situacions seran similars, de manera que sembla poc probable que les regions que avui no vegin neu en vegin durant la resta de la setmana.

Ens han dit adeu

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT