Meteo 19/09/2013

Restes de núvols i tramuntana a les portes d'un bon cap de setmana

Dijous mig ennuvolat en algunes comarques de l'est. La pròxima nit serà més freda però els migdies del cap de setmana seran més càlids

Miquel Bernis
1 min
Núvols prims al Vallès a primera hora // Jordi Rodoreda

BarcelonaPocs canvis en les temperatures aquest matí. L'ambient és fresc, però pocs termòmetres marquen menys de 12 o 13 graus fora del Pirineu. Avui tornaran a aparèixer intervals de núvols a la costa central i en àmbits com la Selva i el Gironès que, en general, no arribaran a tapar el cel. A Mallorca els núvols podrien deixar-hi xàfecs puntuals. Al migdia les temperatures rondaran els 25 graus amb un ambient un mica menys càlid que ahir. El vent aquesta nit ha bufat amb cops de 103 km/h a l'Hospitalet de l'Infant, 77 al Perelló, 55 a Valls, 45 a Tortosa i 45 a Figueres. A la tarda minvarà el mestral, però la tramuntana bufarà encara fins demà al migdia.

Els dies vinents la calma s'anirà apoderant del temps, ja que arriba un anticicló que farà que el sol predomini el cap de setmana. Demà al matí encara podran quedar alguns núvols costaners, però dissabte i diumenge el cel només serà variable a les Illes i al sud del País Valencià. El temps estable s'instal·larà ben bé fins dijous com a mínim.

La pròxima nit tornarà a ser més freda a l'interior, amb mínimes que s'acostaran als 10 graus a Ponent i a les comarques interiors de Girona, i aquest divendres caldrà abrigar-se més a primera hora, però el cap de setmana estarà marcat per un ambient força suau, amb temperatures que podran superar els 25 graus al migdia a diverses comarques. De nit el termòmetre també marcarà valors una mica més alts.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió detallada per al vostre municipi.

stats