Publicitat
Publicitat

Temperatures a l'alça i augment dels núvols durant el cap de setmana

Dissabte a la tarda arribarà un front que taparà bastant el cel, però deixarà ben poques pluges. Vent moderat encara al nord i a l'Ebre

Està entrant una massa d'aire més càlid, el canvi d'ambient s'ha notat clarament aquesta nit en indrets alçats, on les temperatures s'han enfilat més de 5 graus en molts casos. A la majoria de comarques, però, el canvi no és tan notori, el matí en general continua sent marcadament fred, amb valors que amb prou feines han pujat un o dos graus respecte ahir. En general els pròxims dies estarem sota els efectes d'aquesta massa d'aire més suau, fet que farà que les temperatures vagin tendint a ser més altes que els últims dos dies.

Aquesta nit el vent ha bufat amb moltes ganes a les Terres de l'Ebre i al nord. Destaquen els cops de 105 km/h a l'Hospitalet de l'Infant, 100 a l'Albiol, 97 a Castellvell del Camp, 78 a Roses i 75 a Amposta. Mestral i tramuntana s'aniran deixant sentir avui, tot i que en general no bufaran amb ratxes fortes. Demà hi haurà un canvi de vent, passarem al garbí, que es deixarà sentir sobretot amb cops moderats a la costa, especialment al sud de la Costa Brava.

Avui serà un dia amb molt de sol, hi haurà restes de núvols al vessant nord del Pirineu i se'n formaran alguns en àmbits com el Maresme i a la Selva, però el cel clar predominarà en general. El dia ha començat amb algunes boires a la Catalunya Central que no trigaran a desfer-se. Demà hi haurà pocs canvis, però dissabte a la tarda arribarà un front bastant actiu que portarà molts núvols. La segona part del cap de setmana predominaran més els núvols que les clarianes, però a Catalunya només s'entreveuen algunes gotes a Ponent i al sud. Tot fa pensar que la borrasca deixarà pluges sobretot al País Valencià i a les Balears, especialment entre diumenge a última hora i dilluns.

A http://ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT