Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: poques novetats a curt termini

La temperatura baixarà una mica respecte a ahir, amb màximes que en general se situaran entre els 29 ºC i els 34 ºC

Aquest matí el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat en general. Al llarg de la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, sobretot al sector occidental i a l'extrem nord de la serralada, i a punts de l'interior del País Valencià. De fet, és probable que caigui algun ruixat cap a la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà, Andorra i zones properes.

La temperatura màxima baixarà una mica respecte a la d'ahir. Al litoral assolirà valors d'entre 27 ºC i 32 ºC, al pla de Lleida d'entre 31 ºC i 36 ºC i a la resta de l'interior d'entre 29 ºC i 34 ºC.

Durant la nit i la matinada arribaran bandes de núvols per l'oest que deixaran el cel mig ennuvolat. Això impedirà que durant les hores nocturnes pugui refrescar gaire, de manera que la mínima pujarà arreu. L'ambient serà xafogós al litoral.

Demà, de mica en mica, els núvols aniran marxant al llarg del matí, i es traslladaran cap a les illes Balears. De nou, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que, amb el pas de les hores, s'estendran també pel Prepirineu. A banda, també n'arribaran per l'interior del País Valencià. En totes aquestes zones poden caure xàfecs de curta durada, sobretot avançada la tarda i durant el vespre.

Encara farà més calor: la temperatura pujarà un parell de graus en general. Així, al pla de Lleida, al sud de la Franja i en punts de l'interior del País Valencià alguns termòmetres s'enfilaran per sobre dels 35 ºC o 37 ºC.

Sembla que els dies vinents la situació meteorològica no canviarà gaire. Es mantindrà la dinàmica de matins tranquils i tardes amb nuvolades i algunes tronades en punts de l'interior i, especialment, en zones de muntanya. La calor no afluixarà una mica fins dijous.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT