Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: intervals de núvols i una mica més de fred

Ni demà ni diumenge hi haurà precipitacions, però sí intervals de núvols. La sensació de primavera augmentarà la setmana que ve

L'absència de canvis importants de temps fa que la boira a poc a poc guanyi protagonisme. Aquest matí la mala visibilitat s'ha escampat per la Catalunya Central, el Vallès, el Gironès, l' Empordà i per punts de la vall de l'Ebre. A l' aeroport de Girona la visibilitat s'ha reduït fins als 150 metres a dos quarts de vuit del matí, i avui en molts casos la boira ha estat més espessa que ahir.

Un cop desfeta la boira quedarà un dia amb cel clar arreu. El cap de setmana no hi haurà canvis importants, però sí que augmentaran els núvols en algunes comarques. Demà serà un dia força ennuvolat en molts punts del Pirineu i el cel quedarà més enterbolit a la meitat nord de Catalunya. Diumenge els núvols es concentraran sobretot a l' Empordà i en algunes comarques del sud, i tant un dia com l'altre els bancs de boira tornaran a ser presents a primera hora. Els núvols més espessos es concentraran al sud del País Valencià, però en aquest sector no hi haurà les pluges importants que els mapes del temps semblaven dibuixar fa alguns dies.

Les temperatures variaran poc els dies vinents. Al migdia seran una mica més baixes que avui a la meitat nord, i el canvi es notarà sobretot en àmbits com l'Empordà i la Catalunya del Nord, on diumenge hi haurà 3 o 4 graus menys que avui. A primera hora, en canvi, l'ambient serà lleugerament més suau.

A llarg termini es prepara una setmana que ve amb poques opcions de pluja i neu, i segurament el temps es mantindrà estable i amb molt de sol. Entre dimarts i dimecres l'ambient serà més primaveral que els últims dies, però el més probable és que globalment les temperatures de la setmana s'assemblin bastant a les dels últims dies.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT