La méteo en 1 minut: migdies càlids i sol fins al cap de setmana

Amb els mapes d'avui hi ha poques opcions de pluja de cara a Sant Jordi

Entrem en una fase de temps estable i assolellat que durarà tota la setmana. Els pròxims dies els núvols seran escassos, només al Pirineu hi creixeran algunes nuvolades de tarda que demà, i sobretot dijous, arribaran a deixar alguns xàfecs puntuals. El cap de setmana continuarà la mateixa dinàmica de temps estable i assolellat, i fins i tot hi ha poques opcions de canvis de cara a Sant Jordi. Ara per ara els mapes del temps dibuixen un dilluns una mica més enterbolit, però només amb la possibilitat de ruixats puntuals al Pirineu.

Tampoc hi haurà grans canvis en la temperatura els dies vinents, continuarem parlant de màximes poc per sobre dels 20 ºC, i matinades encara una mica fredes al Pirineu i en zones enclotades de l'interior. El cap de setmana entrarà aire encara una mica més càlid, que ens podria portar cap a un dia de Sant Jordi de màniga curta en molts indrets, i potser amb algunes boires arran de mar. Caldrà seguir-ho.

Dilluns i dimarts seran dies de temperatures clarament altes per l'època, però els termòmetres podrien baixar clarament al centre de la setmana que ve. Arriben els primers dies de calor, però tot fa pensar que tornarem a tenir canvis de masses d'aire abans de tancar l'abril.

Més continguts de