Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: temps insegur a l'est i ambient més de tardor

Al migdia l'ambient serà càlid a l'espera que entre avui i dijous les temperatures baixin entre 3 i 5 graus

Tot i i que de matinada encara s'han escapat algunes gotes, aquest dimarts ja ha començat amb sol a moltes comarques. Avui els núvols prims continuaran enterbolint el cel, però no seran tan espessos com ahir. El dia tindrà moltes estones de sol, però al vespre augmentarà la possibilitat de ruixats puntuals, sobretot a la costa central. Al migdia la temperatura serà tant o més alta que ahir i l'ambient es mantindrà molt agradable per l'època. Avui bufarà tramuntana moderada a l'Empordà i a Menorca.

A mesura que avanci la setmana la sensació de tardor anirà tornant. Demà les temperatures començaran a baixar, i dijous ja hi haurà entre 3 i 5 graus menys que avui a molts indrets. Un ambient més de tardor que marcarà també l'inici del cap de setmana.

Els pròxims dies el temps continuarà sent variable i una mica insegur a la costa. Demà a primera hora encara hi haurà la possibilitat de ruixats puntuals a prop de mar, i tot i que durant el dia predominaran les clarianes, al vespre reapareixerà el temps insegur. Arribarem al cap de setmana amb un temps similar, només a les Balears dijous hi apareixeran pluges més abundants i destacables.

El temps del cap de setmana encara està poc definit, sembla que la variabilitat predominarà, amb temps més insegur a la costa però més risc de ruixats al Pirineu Occidental i a Ponent de cara a diumenge.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT