Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: més clarianes i ambient més fred

Els xàfecs afectaran sobretot les comarques de Girona. Demà i dijous seran els dies més freds de la setmana

La jornada ha començat amb moltes clarianes, però els núvols comencen a arribar pel nord-est. De nit, els ruixats s'han concentrat sobretot a les Pitiüses. A l' aeroport d'Eivissa s'hi han acumulat 15 l/m2. Avui reapareixeran els xàfecs en moltes comarques de Girona i en altres punts de l'est, però els mapes del temps fan pensar que les pluges seran bàsicament febles. Al nord del Ripollès i, en general, en sectors del nord del Pirineu Oriental s'hi podrien arribar a acumular fins a 10 o 15 l/m2, però a la resta difícilment es passarà dels 5. La cota de neu serà força baixa, al voltant dels 1.500 metres. A la tarda els xàfecs també podrien afectar les Terres de l'Ebre i punts del sud del País Valencià, i entremig el temps també serà insegur en àmbits com el Maresme, el Vallès i l'àrea metropolitana de Barcelona.

Avui el vent d'entre gregal i llevant es deixarà sentir moderat, sobretot a prop de la costa. Les onades tornaran a superar els 1,5 metres en molts trams costaners, i a la Costa Brava probablement el temporal d'avui hi serà el més dur de les últimes setmanes. A les Balears, vent i mala mar també s'hi faran protagonistes.

Demà les pluges es concentraran al País Valencià, a Catalunya en general farà sol, però encara quedaran molts núvols a les Terres de l'Ebre. El pròxim canvi de temps destacable arribarà entre diumenge i dilluns. Els mapes del temps fan pensar que entre diumenge i dilluns els núvols podrien ser abundants i en algun moment arribà a deixar gotes en força comarques, però difícilment serien pluges continuades i gaire abundants. Probablement aquest sigui l'únic canvi de temps amb capacitat per portar precipitacions durant la primera part de la setmana dels ponts. Les temperatures tocaran fons entre demà i dijous i tendiran a pujar durant el cap de setmana.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT