Més calor a mesura que avanci la setmana

Les temperatures cada dia seran més altes i a mitjans de setmana podrien superar els 35 ºC

L’ambient més fresc de les últimes jornades anirà quedant enrere i a mesura que avanci la setmana el termòmetre s’enfilarà de valent. Aquest diumenge gaudirem un altre cop d’un temps estable, assolellat en general i només amb pinzellades d’alguns núvols prims. Les temperatures ja s’acostaran als 32 o 33 ºC en alguns casos a ponent i a l'interior de les Terres de l’Ebre. Els valors es mouran entre els 26 i els 30 ºC en general, però a la costa, on la marinada tornarà a frenar els termòmetres un dia més, deixarà una gran part dels valors per sota dels 25 ºC.

 

Com a petita novetat, de cara a la tarda és probable que arribin núvols prims per la meitat sud del país, on podran cobrir el cel de cara al vespre, però sense més conseqüències. No esperem precipitacions.

 

De cara a la setmana entrant, aquest dilluns ja notarem un ambient de ple estiu. Els valors superaran els 25 ºC fins i tot a la mateixa línia de la costa, i cap a l’interior se superaran els 30 ºC de manera més general. Com a única novetat, de cara a la jornada de dilluns hi podria haver més ruixats de tarda al Pirineu. A la resta del país no esperem precipitacions i el sol continuarà dominant el panorama meteorològic.

 

Entre dimarts i dijous és quan esperem el pic de calor amb temperatures que podran superar els 35 ºC cap a ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre i, acostar-se a aquesta xifra cap a la Catalunya Central i també a l’interior de les comarques de Girona. Al litoral, tot apunta que les marinades continuaran sent-hi presents. Per tant, a la costa la majoria de termòmetres quedaran per sota dels 30 ºC.

Més continguts de