Publicitat
Publicitat

La méteo en 1 minut: sol i fred a l'espera de canvis a partir de diumenge

Els pròxims dies el temps estarà marcat pel sol i les boires matinals.  Aquest dijous al matí farà més fred que els últims dies

Hem encetat la jornada amb temperatures 2 o 3 graus més altes que ahir en molts casos. Només en el tram entre Barcelona i Tarragona avui el dia ha començat amb un ambient lleugerament més fred que ahir. El sol predominarà aquest dimecres un cop desfetes les boires matinals. Durant el matí, els núvols s'aniran desfent també a les comarques de Girona. El dia serà encara mig ennuvolat a les Terres de l'Ebre i les pluges continuaran en molts sectors del País Valencià. Avui el vent ja no serà protagonista i la situació marítima millorarà amb el pas de les hores.

Encetem així un període de temps estable que marcarà els dies vinents: tant demà com divendres i dissabte el sol serà el protagonista, cada cop amb més bancs de boira durant el matí a l'interior. A partir de diumenge, arribaran alguns canvis, i diferents sistemes frontals enterboliran el cel tant diumenge com dilluns i dimarts, i tot i que no s'entreveuen pluges destacables enlloc, sí que sembla probable que arribin a caure alguns plugims en força comarques. Per ara el moment de més probabilitat d'aquests plugims i nevades febles s'intueix entre diumenge a la tarda i dilluns al matí.

Avui les màximes gairebé no passaran dels 15 graus enlloc, i a mesura que s'acosti el cap de setmana les temperatures seran cada cop més contrastades entre el matí i el migdia, al matí es mantindran o fins i tot baixaran una mica en les zones més enclotades, i al migdia en canvi l'ambient serà cada cop més suau, no serà una puja contundent, però els termòmetres sí que pujaran un parell de graus. No sembla que durant la setmana que ve hi hagi d'haver grans canvis de temperatura. Probablement a deu dies vista els termòmetres es mantindran en aquest ambient clarament de tardor però encara poc d'hivern.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT