Publicitat
Publicitat

Núvols baixos matinals i migdies de gairebé 30 graus

Caldrà esperar a la setmana que ve per veure canvis destacables en el temps

La humitat va en augment als matins, i els núvols baixos i les boires s'estan fent cada cop més protagonistes a primera hora. Avui ja no només se n'han format a la Catalunya Central, sinó també a la vall de l'Ebre. A la costa també n'hi ha hagut a més indrets, especialment a l'Empordà i a l'extrem sud de Catalunya.

Amb el pas de les hores aquests núvols s'aniran trencant, i avui en general farà sol. El dia podria quedar mig ennuvolat a la Costa Daurada i en punts del prelitoral de les comarques de Tarragona. No és del tot descartable fins i tot alguna gotellada al Camp de Tarragona, a la serra del Montsant o a la serra de Llaberia, però el més probable és que això no passi, i si fos el cas serien fenòmens molt curts i aïllats.

Avui tornarà a ser un dia tan calorós com els anteriors. Ahir la temperatura es va enfilar fins als 29 ºC a Tortosa i a Alcarràs, o fins als 28 a Lleida i a Girona. Aquest migdia l'ambient serà molt similar al d'ahir, amb la diferència que el vent de garbí no es deixarà sentir com ahir a prop de mar.

Els matins sí que són una mica freds a les valls interiors: avui el dia ha començat amb 3 ºC al Pont de Suert i amb 4 ºC a Puigcerdà, fet que fa que la diferència entre la temperatura del matí i la del migdia superi els 20 ºC en molts casos: compte amb els refredats.

Els mapes del temps prolonguen la monotonia meteorològica fins al final d'aquesta setmana i com a mínim durant la primera part de la que ve. No hi haurà canvis en el temps més enllà d'algun ruixat de tarda puntual que pugui descarregar al voltant dels Ports demà o dissabte.

Al matí la humitat i la rosada seran cada cop més protagonistes, i els núvols baixos i els bancs de boira també aniran guanyant presència els dies vinents, tant a l'interior com en punts de la costa.

Seguim sense expectatives de cap borrasca que pugui fer ploure a llarg termini. Fins dimecres que ve és molt poc probable que això passi, i de cara a la segona part de la setmana que ve la incertesa en el pronòstic augmenta una mica, però les possibilitats de canvis encara no són altes. A mesura que passin els dies la calor anirà afluixant lentament, però no hi ha cap entrada d'aire fred a la vista en els pròxims deu dies.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT