la méteo
Societat 12/06/2011

Diumenge amb més sol dels tres dies del cap de setmana

No serà un dia esplèndid però tindrem força sol i temperatures una mica més altes

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaDiumenge serà el dia més assolellat d’aquests tres dies del cap de setmana. Al matí encara quedaran alguns núvols i alguna boira en algun punt de l’interior, però en general tindrem un dia amb un cel bastant variable i amb força sol. A mesura que passin les hores el sol anirà guanyant terreny i les temperatures s’enfilaran uns tres o quatre graus més que la jornada anterior, arribant així en alguns punts als 26-27ºC, tot i que no es descarta algun possible ruixat al Pirineu a la tarda. A partir del migdia/tarda aniran arribant més núvols pel sud, que serà el preludi del canvi de temps que ens arribarà dilluns, amb nous ruixats i tempestes sobretot a partir del migdia i la tarda, que podran afectar vàries comarques.

Al País Valencià i a les Illes Balears serà un dia bàsicament assolellat amb el creixement d’alguna nuvolada a la tarda que no creiem que deixi precipitacions.

En general serà un diumenge bastant variable, amb força estones de sol però sense parlar d’una jornada esplèndida, tot i que serà el millor dels tres dies del cap de setmana perquè els amants de la platja o de la natura en pugueu gaudir. De totes maneres encara haurem d’esperar fins dimarts i dimecres per parlar de temperatures altes i d’un ambient estiuenc.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats