Societat 18/04/2011

Dilluns sense núvols

El cel continuarà bàsicament clar com a mínim fins dijous però els dies festius apunten ara mateix a un temps més variable

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMolts termòmetres marcaven menys de 10 graus a l’interior a primera hora i el jersei i la jaqueta s’han tornat a fer imprescindibles per sortir de casa. El dia ha començat amb cel clar gairebé arreu i tot fa pensar que el sol durarà tota la jornada. A la tarda creixeran nuvolades en punts de muntanya, però seran menys importants que les del cap de setmana.

Les temperatures al migdia rondaran a l’entorn dels 20 graus, poc per sobre, poc per sota, a la majoria de comarques, un ambient de primavera molt similar al que hi hagut durant el cap de setmana. Al centre del dia es podrà anar amb màniga curta a molts indrets però a la tarda aviat farà falta alguna peça més.

Els pròxims dies no hi haurà grans canvis, demà el cel estarà una mica més entelat per núvols prims però en general dominaran les clarianes, i dimecres i dijous continuarem amb molt més sol que núvols. Els dies que per a més gent seran festius encara tenen un pronòstic menys fiable, però tot apunta a un temps més variable, fins i tot amb alguns ruixats curts. Per ara així és com s’intueix per exemple el temps de Sant Jordi. Les temperatures variarien poc i en tot cas serien un pèl més baixes al migdia.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats