Publicitat
Publicitat

HOMOSEXUALITAT

Diuen que la pràctica de l'homosexualitat va en contra de la Bíblia

Metges Catòlics donen suport a les opinions del bisbe d'Alcalá sobre l'homosexualitat

La Federació Internacional d'Associacions de Metges Catòlics (FIAMC) ha mostrat el seu suport a les paraules del bisbe d'Alcalá de Henares, Juan Antonio Reig Pla, respecte a l'homosexualitat i en un comunicat han dit que lamenten "els continguts d'alguns llibres de text, especialment de Ciutadania", en què "s'impulsa els nens a explorar totes les possibilitats sexuals"

En un comunicat emès aquest dimarts, els metges catòlics lamenten "els continguts d'alguns llibres de text, especialment de Ciutadania, i els ensenyaments en què s'impulsa els nens a 'explorar' totes les possibilitats sexuals. Tenim tota la raó per considerar perversos aquests ensenyaments. I monsenyor Reig té tota la raó a condemnar aquests i altres abusos a l'ésser humà".

El passat 5 d'abril, en la seva homilia transmesa per TVE, Reig Pla es va dirigir "a aquelles persones que, portades per tantes ideologies, acaben per no orientar bé el que és la sexualitat humana, pensen ja des de nen que tenen atracció cap a les persones del seu mateix sexe i, a vegades, per comprovar-ho, es corrompen i es prostitueixen, o van a clubs d'homes".

Els metges catòlics diuen que "no comparteixen la pràctica de l'homosexualitat per no estar conforme amb la sana antropologia ni amb la Bíblia". També lamenten "el fracàs dels estats moderns i de les institucions públiques supranacionals en combatre el turisme sexual".

Ahir, 16 d'abril, el bisbe es va reafirmar en les seves declaracions, resumint: "No vull ofendre ningú, però no renuncio a anunciar la veritat en la caritat" considerant a més que molts casos poden resoldre's amb "una teràpia adequada".


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT